Misiune

Medicina de familie este prin excelenta medicina preventiei. Preventia inseamna depistarea precoce a bolilor.

De aceea este important sa mergem la medicul de familie si atunci cand consideram ca suntem sanatosi, iar acest lucru ar trebui sa se intample o data pe an.

Medicul de familie este primul medic cu care trebuie sa luam contact atunci cand avem o problema de sanatate.

In urma unei consultatii se poate stabili un diagnostic si un tratament si de asemenea se poate stabili daca avem nevoie sau nu de investigatii suplimentare (analize de sange, examinari radiologice, explorari functionale) sau de consultatii de specialitate (cardiologie, neurologie samd).

Daca suntem depistati cu o boala aceasta este bine sa fie facuta cunoscuta si medicului de familie si impreuna cu el sa fie urmarita prin controale periodice (trimestrial, semestrial sau anual).

Dorinta si misiunea echipei noastre este sa oferim servicii medicale de medicina familiei la un nivel inalt, intr-o atmosfera placuta.

Intr-o perioada in care interesul suprem este banul, noi am ales sa investim in oameni, in sentimente, sa le daruim cunostintele noastre si sa ne multumim cu recunostinta lor.

Din pacate atat noi cat si dumneavoastra (pacientii) ne confruntam cu modificari legislative de ultim moment, de situatii birocratice jenante care suntem nevoite sa le respectam si de aceea am creat acest site de informare.

Deviza noastra este: “Impreuna pentru oameni”